Om oss


Varmepumper, kjøleanlegg og frysere er vår spesialitet


Celsius Service AS er et kulde- og varmepumpefirma som tilbyr tjenester og utstyr til alle. Vi tilbyr billige priser og gode tilbud på varmepumper, frysere, kjøleanlegg og mer for industri og privatpersoner. Vi er konkurransedyktige og er godkjent gjennom NOVAP (Norges Varmepumpeforening). Selskapet ble stiftet i 2021 og drives av Svein Jarle Skyrud som har erfaring fra kuldebransjen siden 1977. Han har vært med på å levere og vedlikeholde de typer kulde- og varmepumpeanlegg til bruk i industrien og andre lettere installasjoner.

Vi leverer utstyr og tjenester til de fleste kulde- og varmepumpeanlegg, kjøle- og fryserom, kuldemøbler, kuldekomponenter til storhusholdning og institusjoner, samt automatiske temperaturloggere. Celsius Service AS kan bistå under prosjekteringsfasen med å finne de beste og kostnadseffektive løsningene.

Svein Jarle Skyrud

Svein Jarle Skyrud har erfaring med kulde- og varmepumpefaget siden 1977, og har dermed mye erfaring med det aller meste innen faget. Svein Jarle har også driftet Celsius Kulde AS siden sitt opphav i 2004, og drifter det fortsatt den dag i dag.


sveinjarle@celsiusas.no

Jim Westby

Jim Westby tok fagbrevet i Celsius kulde med Svein Jarle. De har jobbet sammen hver dag siden. Jim har gode kunnskaper og erfaringer innen kulde og varme, og er serviceinnstilt og behjelpelig med det aller meste.


jim@celsiusas.no

Magnus Knudsen

Startet som lærling i Celsius Kulde i juli 2017 og tok fagbrevet i mai 2019.


magnus@celsiusas.no